Тільки один нардеп від Тернопільщини не підтримав Закон, з якого сміється вся Україна

0
956

«Закон про внесення змін до деяких законів України у зв’язку з ратифікацією Конвенції Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами» така повна назва документу, який ось уже кілька днів є причиною жартів всієї України.

Люди цікавляться чи потрібно довідку на згоду про інтимні стосунки затверджувати у нотаріуса, куди здавати акт виконаних робіт і чи варто брати в оренду земельну ділянку, якщо любощі відбуваються на природі…

Варто нагадати, що сам Закон народні депутати прийняли ще у 6 грудня позаминулого року. А ось чинності він набрав лише три дні тому.

Перш ніж приймати Закон у цілому, провели рейтингове голосування. І Закон не набрав необхідної кількості голосів. З народних депутатів, які представляють Тернопільщину, у рейтинговому голосуванні не брали участь Олег Барна і Михайло Головко.

Коли ж Закон таки поставили на голосування у цілому, то Олег Барна його таки підтримав. А ось Михайло Головко участі в голосуванні так і не брав.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ