Які обіцянки так і не захотіли виконати народні депутати від Тернопільщини

0
418

За якою системою відбудуться наступні вибори до Верховної Ради, поки що невідомо. Відомо лише, що вони таки відбудуться. А, отже, нас очікує ціла лавина обіцянок, більшість з яких ніхто виконувати не збирається. Сайт Про Те вирішив з’ясувати, які ж обіцянки на сьогодні так і не виконали народні депутати, які представляють Тернопільщину у парламенті.

Олег Барна має за плечима 59 обіцянок. Що цікаво і навіть трішки дивно, у графі невиконаних обіцянок у нього нуль. 31 він виконав, ще 28 – у процесі. Серед них зняття депутатської недоторканості. Але у тому, що ця обіцянка так і не виконана, провина не лише Олега Степановича, а усього депутатського корпусу.

Тарас Юрик був трішки стриманіший на обіцянки і дав їх усього 6. Зате 5 з них таки виконав. Тарас Зіновійович пообіцяв, що до кінця минулого року суттєво збільшить кількість об’єктів спортивної інфраструктури області. Хоча, якщо бути чесним, то об’єктів тих таки стало більше. Може й не настільки суттєво, як би цього комусь хотілося.

Микола Люшняк дав 14 обіцянок. А ось виконав лише одну. Ще 7 знаходяться у процесі. Серед 6 невиконаних варто відмітити обов’язкову перевірку державних службовців на детекторі брехні.

В Ігоря Побера 18 обіцянок. 9 виконано, 6 – у процесі. А ось внести на розгляд парламенту законопроект щодо справедливого пенсійного забезпечення Ігор Миколайович так і не спромігся. Хоча й обіцяв.

Роман Заставний – 17 обіцянок, 9 з яких виконані, а 5 у процесі. Серед невиконаних усе те ж зняття депутатської недоторканості.

Михайло Головко в обіцянках собі і нам не відмовляв. На його рахунку їх аж 82. Ось тільки виконати Михайло Йосифович спромігся лише 19 з них. Ще 29 поки що у процесі. А ось із 34 невиконаних чи не найцікавіші – це залежність пенсійного віку від середньої тривалості життя, а також створення пільгових умов для повернення заробітчан додому.

Тарас Пастух дав 9 обіцянок. Виконав лише дві. Серед них – регулярний особистий прийом громадян. У процесі ще 6 обіцянок. А ось ввести податок на розкіш Тарас Тимофійович так і не захотів.

Усі дані про обіцянки політиків узяті з порталу «Слово і діло».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ