Чому муніципальна поліція Івано-Франківська просить людей не давати гроші цьому жебраку (фото)

0
811

Муніципальна інспекція (до нас, напевно, і медики приєднаються) висловлює “велику подяку” співчутливим Франківцям, що подають милостиню жебраку Любомиру.

Наша вдячність вам в тому, що робите нашу роботу веселішою, допомагаєте ефективно використовувати бюджетні кошти, що виділяються на роботу екстреної медичної допомоги та приймальних відділень.

Пан Любомир, як правило сидить на зупинці Ринок з простягнутою рукою і просить на “їду”, але правда трошки інакша. На жаль пан Любомир їжу з пожертвуваних грошей не купляє, натомість не пожаліє грошей на оковиту. Неодноразово його виявляли в стані сильного алкогольного сп’яніння, в останнє вчора, наш патруль виявив його без свідомості, спробував надати йому першу медичну допомогу і привести до тями, але спроби працівників були марні. Інспектори були змушені викликали карету швидкої медичної допомоги.

Медичні працівники також його не вперше зустрічають, відповідно без зайвих запитань госпіталізували його до медичного закладу.
Інколи маючи намір зробити добру справу, ви просто даєте гроші на чергову пляшку горілки, і тільки допомагаєте йому знищити власне життя. Пам’ятайте, що швидка в цей час могла рятувати чиєсь життя.

Муніципальна інспекція

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ