Молоді жінки Тернопільщини страждають після того, як пробують дізнатися про свою долю

0
244

Поліцейські звертаються до краян бути обачними і не довіряти псевдоворожкам

Майже не щодня до поліцейських області звертаються ошукані краяни, які потерпіли від рук невідомих зловмисників. Події трапляються, як в громадських місцях, так і в оселях заявників.

У більшості випадках до злочинів причетні особи не слов’янської зовнішності. Вони майстерно обдурюють місцевих мешканців, аби незаконно збагатитись.

Пройдисвіти придивляються до жертви, чекають слушної нагоди, аби людина відволіклась та в той момент викрадають цінності. В іншому випадку зловмисники ходять від помешкання до помешкання під різними приводами: купівля горіхів, пір’я, антикваріату та обміну купюр. Вони намагаються зав’язати розмову, аби поближче пізнати свою жертву. Вже згодом можуть запропонувати свої послуги, розповідаючи про різні пороби.

Обіцяючи допомогти, шахраї проводять «ритуали» з курячими яйцями та іншими речами, змушують стареньких молитися в окремих кімнатах будинку, носити з городу землю та віддавати усі заощадження і коштовні речі. Люди слухняно виконують всі вказівки шахраїв, і лише згодом розуміють, що їх ошукали.

Як показує практика на ворожінні більше потерпають молоді жінки та дівчата. Підпадаючи під навіювання, жертви виносять з дому всі гроші та коштовності і віддають шахраям.

Детально https://tp.npu.gov.ua/news/shaxrajstvo/policzejski-zvertayutsya-do-krayan-buti-obachnimi-i-ne-doviryati-psevdovorozhkam/

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ