Тернопільська співачка презентує альбом про неідеальну, але дуже цікаву жінку

0
965

Новий альбом «Королева дискотеки» презентуватиме цього тижня співачка Ольга Монастирська. Репрезентація альбому відбудеться 9-го серпня у нічному клубі Pulse. Початок  о 20:00 год. Про зміну стилю і новий досвід Ольга розповіла сайту Про Те. Адже у нічному клубі свою творчість демонструватме вперше.

Багато хто питає про назву альбому і помітну зміну стилю. Переважно змінюватись хочуть ті, у кого із попереднім варіантом не вдавалось. Зі сторони іноді це сприймають як невизначеність і тривалий пошук. Відразу хочу спростувати хибну думку як популярний  стереотип.

Нова інформація про зміни скоріше лякає тих людей, які давно полюбили пісні, що мають понад мільйон переглядів. Дякую за відданість, любов і прихильність до моєї творчості. Від попередніх пісень не відмовлятимусь. Навпаки, хочу бути завжди цікавою для своїх шанувальників, дивувати, вдосконалюватись.

Я не змінилася. Є такою, як і була. Хоча третій альбом значно відрізняється від двох попередніх. Це факт, що оточення, як і співпраця з людьми, вносить свої корективи. І завдяки таким знайомствам можна реалізувати те, що раніше не вдавалось.

На все свій час і воля Божа. Пісню «До весни» написала у 2013 році. Та вона не пасувала для альбому «Мамина калина» і довелося відкласти. Коли з’явився другий альбом «Неділя», відкладених пісень ще побільшало.

Коли я познайомилася з Ігорем Ващишином, Андрієм Авраменко (аранжування, мастерінг, звукозапис) зрозуміла, що настав час для реалізу третього альбому. Недарма ці люди зустрілись у моєму житті.

Альбом складався більше тематично, бо творила не один рік. Ще донедавна не було визначеності із назвою, якби не пісня, що недавно написала. Затвердження було одноголосне.

Так, «Королева дискотеки». Жодна назва з попередніх пісень не заокруглювала ідеї, цілісності альбому. Не зовсім було зрозуміло, про що хочу розповісти. А в основі жінка – справжня. З усіма плюсами і мінусами. Вона реалістична, правдива, неідеальна, проте харизматична. Думаю, кожна жінка мріяла б стати цією королевою. А чому б і ні? Треба у це повірити. Дозволити собі помріяти, оптимістично дивитися у майбутнє і незначні проблеми навчитися переводити на жарт.

Новий альбом саме про неї – неідеальну, але дуже цікаву жінку. Дуже хочу, щоби назву  не сприймали як самолюбство чи зверхність. Навпаки, це побажання усім жінкам – бути королевами.

У третьому альбомі маю чудову можливість розкрити свої театральні здібності (за освітою я режисер ). Адже у кожній пісні щоразу нова героїня. Різна і за віком, і за характером. Це не автобіографічні історії, а сканування інших жінок та їх емоцій. Це побачене зі сторони, але й частина мене також є.

Захотілося польоту, фантазії, свободи, навіть того ж театру. У третьому альбомі я вже обов’язково танцюватиму.

На презентації нового альбому буде хореографія. Якщо це музика для нічних клубів, то вже є асоціація з танцем. Звичайно, це потребувало багато часу і праці. Для цього  створили в США шоу-балет «Gadana». Хореографи-постановники Світлана Сельська і Галина Тимків.

Коли повернулася в Україну, зрозуміла,  що без танців уже не можу. Створили новий шоу-балет «Hot step». Мистецький керівник – Борис Новіцький. На презентації будуть два хореографічні колективи. Буде справді цікаво.

Презентація альбому відбудеться 9-го серпня у четвер. Нічний клуб Pulse. Початок  о 20:00 годині. Щиро дякую за співпрацю журналу Citi Life, спільно з яким організовуємо дійство. Видання 24-го серпневого номеру, в якому новий альбом як головна подія.

Нічний клуб Pulse буде для мене новинкою. Особливість не в приміщенні, а в новій публіці. Це новий експеримент, випробування і досвід також. Самій цікаво… Більше про це зможу розповісти потім.  З попереднім  стилем не прощаюся, адже це моя історія, це частинка мене. Тепер у мене цікавіша програма – на різні покоління.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ