Тернопільський мандрівник Борис Гора закликає не палити стерню і бути адекватними з поліцейськими

0
212

Мандрівник і спелеолог Борис Гора написав на своїй сторінці  у Фейсбуці пост подяки новій поліції за реагування і оперативність.

«На полі горіла солома. – пише Борис Гора. – Велика площа. Перебалакав з ближніми з села, сходили подивились, нікого не було, мінімальний вітерець в бік краю з сухою травою. Подзвонив на 102, підняли тернопільські, перекинули на чортківських. За хвилин 40 подзвонили і під’їхали. Поговорили дружньо, записали дані, склали протокол, ще заїдуть в сільраду. Впливу на паління на полях не мають, бо власники спихають на місцевих. Як далі дозакінчиться –будемо бачити. Вимагаю від сільради агітпапірці про шкоду паління і штрафи-відповідальність на сільраді, біля магазинів, церков, + в школі дітям роз’яснення провести.

Ще також поліцейські пожалілись на неможливість впливу на алкоголіків на дорогах, бо пересідають і кажуть шо вони не за кермом були. Ну і взагалі їх зара мало, а територія закріплена велика. + неповага в людей до поліції, хоч зустрічаються і гарні випадки.
До Олександр Богомол – пропоную підсилити ваші наряди громадськими активістами з Автомайданів, Самооборони, Правого Сектору, МНК, Пласту, Нац.Корпусу АЗОВ, Еко-Майдан, Свободи-Соколу, з добробатів-атовців і подібних небайдужих по містах, селах, області. Багато можна усно попереджувати, ну і при потребі, активісти можуть і наваляти наглоті, а то поліцейські мусять в тих рамках бути законних. Є якісь загони територіальної оборони, шоб дешевше було реагувати, то тре по селах шоб були.

До простих людей закликаю поводитись толерантно й адекватно з поліцаями, розуміти по можливості, бути правдивими і щирими – там прості хлопаки, і також хочуть шось змінити, вислуховують, ну і залежні ще від тої попередньої системи законності».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ