Тернополяни цікавляться, хто оплачуватиме електроенергію за цю пакість

3
1556

Сьогодні у публікації «Що у Тернополі почали доводити до абсурду» сайт Про Те розповідав, що у Тернополі кіоски з «Доброю водою» почали встановлювати безпосередньо біля під’їздів багатоповерхівок.

І тут з’ясувалося, що саме встановлення – це лише квіточки, а є ще й ягідки. На сайті Тернопільської міської ради у рубриці «Питання-відповіді» тернополянка Зося цікавиться, а хто взагалі дав дозвіл на встановлення цих кіосків.

Жінка трішечки обурюється.

«У нас, по вулиці Симоненка 6, біля останнього під’їзду притулили кіоск «Добра вода» та під’єднали до домової електроенергії! У мешканців будинку ніхто нічого не питав, а за електроенергію, я так розумію, якраз будуть оплачувати вони.

А що ЖЕКи можуть самовільно встановлювати додаткові електроприлади в будинок (знаємо, що саме ЖЕК ставив цей кіоск, так як підключати його приходив електрик звідти)?

Чи може начальник ЖЕКу із своєї кишені буде покривати витрати електроенергії, що необхідні для обслуговування цього апарату? Як лампочку в під’їзді поміняти так ЖЕКу немає, а як якусь капость для жителів – то ЖЕК тут-як тут!»

http://rada.te.ua/pytannia-vidpovidi/

3 КОМЕНТАРІ

  1. Бабі Зосі, насамперед треба знати, що є державна програма забезпечення питною водою населення. Що саме і виконує міська рада. Електроенергія сплачується власником автомата а НЕ МЕШКАНЦЯМИ, згідно лічильника встановленого в самому апараті! Бабі Зосі варто подякувати тим людям, які подбали про її здоров’я і встановили автомат з якісною джерельною водою! Чекаємо продовження історії…

  2. З якісною джерельною водою???? не смішіть мене!))) То водопровідна вода, просто профільтрована трохи. Таку воду має кожен вдома з крану!
    А те що стоїть лічильник в автоматі ви заідки знаєте? Чи то ваш апарат я так розумію. Якшо ваш, то ставте їх хоч питаючись дозволу, а не тикаєте де попало. За електроенергію платити може ви і будете, але сумніваюсь шо по тарифу як для підприємців.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ