8 порад, як правильно доглядати за білизною, від тернопільської власниці магазину

0
1436
фото з інтернету
фото з інтернету

Тернополянка Оксана Степанчак 10 років продає жіночу білизну. Ділиться своїми спостереженнями і несподіваними фактами.

Ви помічали, як жінка добігає до маршрутки і її груди підстрибують в різні сторони? Особливо, якщо вони великі. Я одразу знаю, що в неї дешевий ліфчик. Неякісні резинки і вони не тримають. Чим більші груди, тим міцнішими мають бути шлейки. Коли жінка йде, груди не повинні рухатись.

Дорожча білизна довше служить. Дешевша через два місяці втрачає вигляд. А хорошу білизну і більше доглядають, бо знають, що дорога. Вона і носиться до чотирьох років.

Головне – правильно одягати ліфчик. Спочатку – шлейки, потім на груди, аж потім защіпати. Жінки переважно вдягають навпаки. Тому білизна швидко зношується. Якщо защіпати, а потім перекручувати, ліфчик щоразу розтягується в об’ємі. Потім, як жінка запихає руки, розтягуються шлейки.

Прати білизну потрібно тільки в пральній машині на делікатному режимі при температурі не більше 40 градусів. Бажано прати в спеціальній сітці, тоді мереживний ліфчик не зачепиться за блискавку якоїсь блузки, наприклад. Не можна прати руками, тому що руйнуються ниточки тканини. Якщо прати руками, треба терти шлейки. Вони перетираються або затираються, втрачають колір, сіріють. Правда, пожовтіти чи посіріти можуть і від води.

Складати білизну у шафі теж слід правильно. Не можна перегинати чашечки ліфчика, скручувати і вгинати їх всередину. Також не варто на них щось ставити зверху. Трусики можна складати як заманеться.

Якщо підібрати ліфчик не за розміром, то й одяг погано лежатиме на жінці. Особливо – сукня.

Гінекологи кажуть, що не можна носити кольорової білизни. Напевне тому, що дешеві китайські труси при носінні пускають фарбу, линяють.

Є жінки, які не купують світлих і кольорових трускиів, бо вважають, що вони їх повнитимуть. Я кажу: «Як труси можуть повнити? Тортики повнять».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ