У Тернополі відбудеться ароматна вечірка весни

0
111

15 березня о 17 годині в ресторані ARCOBALENO відбудеться незвична вечірка. Арома паті організував салон китайського масажу CANSELY. Дрес-код – одяг та аксесуари фіолетово- бузковових кольорів. Ціна входу – 200 грн. На вечірку запрошені бізнес-партнери салону, клієнти, друзі і відомі люди Тернополя.

Приватний підприємець Роман Репко разом зі своєю командою пропонує аромати та аромомасла американського виробника doTERRA, які, крім запаху, мають цілющі властивості, – розповідає Оксана Степанчак, керуюча салоном китайського масажу CANSELY. – Ці аромати використовують у приміщеннях, додають у їжу, а також у косметичних цілях. Підприємець презентуватиме таємні сторони запаху та розкриватиме секрети, розвіюватиме міфи. Крім цього пригощатиме равликами, вирощеними на власній фермі. Будуть подарунки і квест тести щодо запахів. Ми уже підібрали особливий аромат нашого салону.

Гостей вечірки чекає смачний фуршет. Буде дегустація вина з виноградників Тернопільщини. Запрошено багато бізнес-партнерів, які презентуватимуть свою діяльність. На вечірці кожний може розповісти про себе. Усі з присутніх – клієнти салону. Салон «CANSELY » представить свій чудо-бальзам.

– Покажемо, розкажемо про наш косметичний засіб – додає Оксана Степанчак. – Яким можна лікувати все – від запаленого нерва на спині до потрісканих п’ят, від нежиті до цілюліту. Наші клієнти дуже ним задоволені. Бальзам містить багато лікувальних компонентів, які в поєднанні магічно цілющі.

Хто бажає, може з нами зв’язатися і взяти участь у вечірці. Основна ідея – заяви про себе. До слова, буде бізнес-партнер Світлана, яка має майстерню з ремонту взуття CLEAN SHOES. Ремонт у неї незвичайний та нестандартний. Наприклад, з рудого взуття може зробити блакитне. Її клієнти переважно жінки, які дуже стежать за модою. Вона прийде зі своїми виробами – покаже старе взуття і перероблене. Чекаємо на свято!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ