Які тернополяни стали правопорушниками у новорічну ніч

0
345

feyerverkУ Тернополі порушили заборону використання піротехнічних засобів. У новорічну ніч, і в наступні дні жителі обласного центру скаржилися на вибухи феєрверків і петард в центрі та, навіть, у спальних районах. Тернопіль – єдине місто в Україні, де вже два роки на піротехніку діє круглорічна заборона. На відміну, в Дніпрі, Черкасах, Львові, Чернівцях, Києві – запускати феєрверки можна, але лише у новорічну ніч. Думки тернополян з цього приводу розділилися:

– Так, є така заборона, але ж Новий рік, свято. Без феєрверка – воно якось не те. – вважає жителька села Петриків Ірина. – Але зважаючи на ситуацію в Україні – не варто. Все таки треба якось менше робити отих гучних гулянь, походів в бари. Треба святкувати тихіше. Може тоді буде якийсь спокій.

– Ну, мені феєрверки не заважали. Діти спали, ніхто не плакав. То хай буде. – каже тернополянка Вікторія.

– В нас війна. А воно стріляє. Хто його знати, що там може встрілити – треба забороняти!- вважає тернополянин Михайло.

– Я ставлюся абсолютно негативно, – каже тернополянка Ганна. – І не тільки через війну, а тому що часто це закінчується трагічно. Було багато таких випадків.

У документі про заборону йдеться: «На території Тернополя забороняється використовувати піротехнічні засобі до моменту завершення АТО». Про використання феєрверків повідомляйте правоохоронцям за номером 102.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ