Тернопільська міська рада несповна розуму – вважає житель Херсону

0
1282
Тернопіль
Тернопіль

Можливо пісня, яка практично стала гімном Тернополя і не дуже файна, але наше місто таки файне. І це не думка людини, яка тут народилася і виросла. І це не той випадок, коли жаба своє болото хвалить. Адже саме до такого висновку прийшов херсонський блогер Роман Цвях.

Навіть більше – нашому місту він присвятив вже не одну публікацію. Хоча у його постах йдеться не лише про Тернопіль, а й про Херсон.

У досить цікавій манері пан Роман намагається порівняти два обласних центри.

«У Тернополі керівництво міста взагалі не розуміє, де воно живе і чим займається. – пише Роман Цвях на сайті «Таврія NEWS». – Скажіть, для чого вони зі звичайного обласного міста роблять європейську столицю? Кому сьогодні потрібна набережна з велосипедними доріжками, парки, чисті алеї і тротуари? Та що там казати – у них навіть фонтани чистять. І ви хочете сказати, що вони там сповна розуму? Таке відчуття, що вони хабарі з дому на роботу носять і не крадуть з міського бюджету жодної копійки».

І тут же розповідає, як воно має бути правильно.

«Треба, як у Херсоні. Все місто – суцільний смітник. Всюди реклама наркотиків. На військкоматі немає прапора, на прокуратурі – якась ганчірка. Брудно і гидко. І найгірше, що ніхто вже на це не звертає уваги».

Ось так, любі тернополяни. Розумію, що знайдуться не згідні з цим. Але все ж приємно, коли твоє місто хвалять абсолютно чужі люди.

Марко КЛЕВЕЦЬ

Херсон
Херсон

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ