Сергій Надал: «Допомога армії від Тернополя повинна їхати у всіх напрямках, де воюють тернополяни»

0
54

«Допомогу армії від Тернополя» відправлятимуть 19 червня. Номер гарячої лінії для відправки – 0670091540

Центр «Допомога армії від Тернополя»

За весь час допомоги фронту виявилося, що дуже важливо, щоб вантажі вчасно прибували до наших захисників. Щоб чітко працював ланцюжок: замовлення допомоги – збір допомоги – доставка допомоги бійцям. Саме з метою налагодження процесу безкоштовної доставки вантажів з Тернополя на фронт до наших воїнів, на базі управління соціальної політики (вул. Лисенка, 8) запрацює логістичний центр «Допомога армії від Тернополя».

«Всі, хто відправляє посилки на фронт, знають наскільки це складно, і з якими труднощами доводиться стикатися, адже потрібно шукати волонтерів та домовлятися про доставку вантажу. Тому було прийнято рішення створити такий центр», – пояснює міський голова Сергій Надал.

Міський голова також повідомив, що витрати на доставку вантажів бере на себе міська влада.

«Я дякую водіям, які зголосилися везти допомогу на фронт. Ми забезпечуємо логістику, складування, навантаження, паливно-мастильні матеріали, а також доставки посилок на передову до наших військових. Такі рейси мають стати регулярними і допомога армії від Тернополя повинна їхати у всіх напрямках, де воюють тернополяни», – зазначив Сергій Надал.

Перший рейс вирушить у неділю, 19 червня у таких напрямках: Барвінкове, Афріканівка (Харківська область), Бахмут (Донецька область), Гуляйполе (Запорізька область). Якщо хочете безкоштовно передати посилки у цих напрямка, приносьте їх у центр допомоги на вул. Лисенка, 8 у Тернополі.

Більше – за номером інформаційної лінії +38 (067) 009 15 40.

Тернопіль – гуманітарна база

Від початку повномасштабної війни саме Тернопіль став гуманітарною базою, де збирають допомогу. На сесії Тернопільської міської ради було прийнято «Програму забезпечення обороноздатності військових формувань на 2022 рік» та виділено необхідне фінансування.

Так, на потреби тернопільських військових формувань вже передано 20 тепловізорів, 5 безпілотників, 900 комплектів військової форми, тактичне спорядження. Окрім того, на передову було скеровано понад 20 автомобілів.

«Регулярна допомога армії та Збройним силам України – це те, що сьогодні об’єднує всіх тернополян та українців. Серед нас немає жодного небайдужого, адже хтось передає кошти, хтось плете маскувальні сітки, передає продукти харчування. Четвертий місяць війни ніхто не втомлюється – всі працюють. Ми всі маємо усвідомлювати, що в такому стані нам доведеться жити стільки часу, поки не буде нашої Перемоги. Велика шана і подяка нашим військовим, які героїчно б’ють окупантів на фронті. Щирі слова вдячності усім, хто впродовж 107 днів веде боротьбу в тилу. Лише в такій єдності, взаємопідтримці ми зможемо вибити терористів з України», – підкреслив Сергій Надал.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ