Сергій Надал: «Тернопільські освітяни-волонтери на своєму прикладі навчають дітей любові до України»

0
53

Вчителі Тернополя гідно тримають волонтерський та освітянський фронт

Наші тернопільські вчителі стали взірцем для наслідування. Вони не лише навчають дітей, а й активно волонтерять, допомагають з поселеннями українців із зони бойових дій. Цим людям віддають свою увагу, підтримку, тепло. З таким єдиним фронтом на передовій і в тилу ми обов’язково переможемо. Про це заявив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Велика справа

Весь Тернопіль пишається нашими вчителями. Вони не лише вчать дітей, а й волонтерять з першого дня війни.

«Навчальні заклади нашого міста і надалі залишаються тимчасовим домом для людей із зони бойових дій. Це колосальна праця освітян і велика допомога батьків. Третій місяць вони готують, годують, організовують дозвілля для дітей і це все окрім дистанційного навчання учнів. Я дякую вам, бо робите велику справу. І ваш приклад є найкращим уроком добра і любові для дітей. У цьому наша сила: в єдності, наполегливості і щирій любові до своєї країни», – заявив міський голова Тернополя Сергій Надал під час зустрічі з вчителями та переселенцями.

Українці допомагають українцям

Вимушені переселенці також щиро дякують вчителям та всім тернополянам за допомогу. «Тернопільські вчителі найкращі. Нас зустріли й прийняли як рідних. Дуже смачна їжа, добрі та привітні люди. Ми оточені любов’ю та добром», – розповіла вимушена переселенка з Харкова.

Ці слова підтвердив й міський голова Тернополя.

«Тернопіль став прихистком і порятунком для десятків тисяч українців із зони бойових дій. Тернопільські освітяни зробили все можливе, щоб жертви московської агресії забули про вибухи та обстріли. Наші тернопільські освітяни – це найкращий приклад добра та любові до українських дітей, до всіх українців. Щирої любові до України», – підсумував Сергій Надал.

Нагадаємо

З 14 березня усі заклади загальної середньої освіти Тернопільської громади відновили навчання у дистанційному режимі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ