Сергій Надал: «Нашому поколінню випав шанс здолати багатовікового московського ворога»

0
50

Воскресіння Ісуса Христа – це перемога. Перемога великої Божої любові над ненавистю. Перемога світла над темрявою, добра над злом. Перемоги Українського добра над московським злом. Про це у своєму великодньому зверненні заявив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Перемога любові

Сьогодні ми бачимо приклад великої любові. Тисячі воїнів з гарячими серцями, з любов’ю до України, кладуть свої життя, захищають її від окупантів. Тисячі волонтерів з великою любов’ю допомагають нашій армії, ризикуючи собою, не шкодуючи ні здоров’я, ні сил. Тисячі українців з турботою і любов’ю дають прихисток людям, які шукають порятунку від війни. Нас об’єднує спільна біда, спільний ворог і любов до рідної землі.

Перемога світла

Цьогорічний Великдень увійде в підручники з історії як найбільше випробування нашого покоління. Всі українці працюють заради перемоги над московським ворогом.

У своєму Великодньому посланні архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівського Василій заявив: «Україна нескорена. Саме цей нескорений дух нашого народу є запорукою Воскресіння України. Цей дух є могутнім знаком нашої перемоги, нашого майбутнього».

Пам’ятаємо пророчу істину, що ніч найтемніша перед світанком. А потім сходить сонце і світло перемагає темінь.

Перемога добра

Нам, українцям, не потрібно чужого, але ми зі всіх сил будемо боронити своє. Воскреслий Христос приходить в Україну і в час війни. Саме нашому поколінню з Божою допомогою випав шанс подолати багатовікового московського ворога. Сьогодні молитви усіх християн цивілізованого світу разом з нашими воїнами, разом з українцями, яких взяли в заручники московські кати. Бо Україна – це добро, яке сьогодні протистоїть всесвітньому московському злу. Як Христос своїм Воскресінням переміг зло, так і українське добро здолає московське зло.

Ми переможемо! Ми відбудуємо наші міста! Ми відбудуємо наші храми та церкви! Ми відбудуємо Україну!

Христос Воскрес!

Воскресне Україна!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ