На Тернопільщині п’яний водій збив мотоцикліста (фото)

0
94

Позбавлення волі на строк до трьох років може отримати житель Чортківського району. Чоловік, 1968 року народження сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння і потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Четвертого травня на лінію “102” надійшло повідомлення про автопригоду, яка трапилася близько 18:30 на автодорозі Гримайлів-Яблунів, неподалік автозаправної станції не розминулися автомобіль Таврія та мотоцикліст.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій автомобіля не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із мотоциклом марки «Мінськ-125». В результаті удару мотоцикліст, 1977 року народження, отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Кермувальника авто затримали згідно з статтею 208 КПК. Йому інкримінують ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) ККУ.

Офіційний сайт Національної поліції

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ