Першого квітня в Тернопільській ОДА конкурс уже провели і переможця визначили

0
1078

Днями у мережі промайнула інформація про звільнення очільника Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА. Чим не вгодив Володимиру Трушу його земляк, не знає ніхто. З невідомих причин крісло очільника Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА раптово стало вільним. Про це повідомив сайт Тернополяни. https://ternopoliany.te.ua/polituka/57089-rozkol-rohatynskoi-komandy-kurator-velykoho-budivnytstva-na-ternopilshchyni-serhii-zhyrnyi-pozbuvsia-posady#

Йдеться, що іще у вересні минулого року Володимир Труш не побоявся призначити на посаду керівника УКБ свого земляка Сергія Жирного. Вочевидь, це призначення відбулося за стандартною схемою. При оформленні на роботу він одразу написав заяву на звільнення, аби у необхідний момент його усунули з посади.

Чому так сталося, журналісти намагалися з’ясувати у Сергія Жирного, однак чиновник наразі відмовився давати коментар. Пояснив, що перебуває на лікарняному. Сказав, що прокоментує ситуацію згодом, якщо матиме час і натхнення.

Тим часом на Порталі вакансій державної служби вже з’явилася інформація про те, що в ОДА шукають нового начальника Управління капітального будівництва. Претендентам пропонують заробітну плату у майже десять тисяч гривень.

Водночас із неофіційних джерел сайт Про Те довідався дещо цікаве. На основі цієї інформації можемо собі дозволити проаналізувати і навіть передбачити майбутнє наразі вільного чиновницького крісла. Тим більше, сьогодні 1 квітня.

Хоча в ОДА до 8 квітня оголосили конкурс щодо пошуку нового начальника Управління капітального будівництва, уже відомо, що цим начальником стане давній «дружбан» Труша та його першого заступника Дем’янчука Сергій Рудяк. І, о несподіване диво, він теж із Франківська! За цікавим збігом обставин, його недавно скоротили із посади голови Зборівської РДА. Причина банальна – ліквідували саму Зборівську РДА, тож посадовець мав усі шанси поповнити лави безробітних… Тому й запобіжником стали умови конкурсу, виписані саме під нього. Тож можемо вважати, що сьогодні 8 квітня і тому вітаємо із новим призначенням та перемогою Сергія Рудяка. Отакі молодці! Всюди 1 квітня, а в Тернопільській ОДА вже 8-го.

P.S. У середовищі фокусників найбільше цінують престидижитаторів.  Це – фокусник, майстерність якого полягає у швидкості та спритності рухів рук. Словом, маніпулятори вищого ґатунку, крутії.

Днями голова Тернопільської ОДА заявив, що хоче вивести нашу область у п’ятірку кращих. Початок зроблено – отакий собі конкурс. Ще раз нагадуємо, що сьогодні – 1 квітня. А перше квітня – брехня всесвітня. Порегочемо.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ