Тернополянка розповіла, як у сильний мороз вона харчувалася їжею на виніс

0
572

Тернополянка Марія Ділай відчула на собі, як це у мороз харчуватися їжею на виніс. 

“Терміново у надзвичайно важливих справах виїхала до Чернівців.  7.20 ранку автобус з Тернополя.  У Чернівцях – 10.20. Шофер усю дорогу нарікав на владу, що не дає заробити своїм людям.  Вівторок. Мороз -19, Водохреща!

Зустріч бізнес-партнерів о 15. 30. Тобто весь цей час вивчала центральну та паркову зону Чернівців.  Крім продуктових магазинів, немає куди зайти, щоби погрітися і випити гарячої кави. Зголодніла і замерзла, зуб на зуб не попадає. Їжа на виніс –  це круто, але не в такий мороз і не взимку.

Шановний локданутий Зе, нам діватися нікуди, взяли бургери і пішли до найближчих лавочок. Поки ще теплі булочки, їмо. Їмо, мерзнемо і проклинаємо ту владу, яка так гарно нас вставила у рамки беззаконня законом. Яка так гарно знищує нас і наше здоров’я, прикриваючись піклуванням про нього. Яка тупо копіює приклад з європейський країн і не дає нічого взамін, не враховує кліматичні зони і потреби кожного. В тій же Іспанії, де строгий режим карантину, барам дозволено працювати з 10.00 до 15:30 і люди захищені. А тут просто до нас приєдналися голуби. Сніг, холод, вітер. Частина їжі перепала і їм, і це єдине добро, яке несе локданутий локдаун.

P. S. Можете кидати тапочками… але це утопія, такі обмеження приведуть до ще більшого зубожіння населення та ще більшого поширення covid19”.





БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ