У Тернополі віймали чоловіка, який знімав білизну перед молодими дівчатами

0
316

Community policing: завдяки небайдужій громадянці, патрульні затримали ймовірного правопорушника

Сьогодні, близько 15-ї години дня, на спецлінію 102 звернулась стурбована жінка та повідомила про громадянина, який в парку на проспекті Злуки пристає до молодих дівчат та знімає перед ними спідню білизну.

Інспектори негайно прибули за вказаною адресою, де на них чекала заявниця. Жінка описала зовнішність чоловіка та додала, що бачила його в парку вже не вперше, він декілька разів намагався наблизитись до дівчат, які гуляють алеями та пропонував їм непристойні речі.

Патрульні розпочали пошуки ймовірного правопорушника та вже за декілька хвилин помітили чоловіка, схожого за описом заявниці. Останній, при появі охоронців порядку, спробував утекти, та інспектори швидко наздогнали й зупинили його. Чоловік перебував напідпитку та в агресивній формі говорив патрульним, що має право сам обирати як розважатись та проводити вільний час.

Інспектори відібрали пояснення в очевидців та викликали на місце події слідчо-оперативну групу, які надалі з’ясовуватимуть обставини цієї події.

Патрульна поліція наголошує, якщо ви помітили підозрілу особу, яка намагається наблизитись до дітей, пропонує їм непристойні речі, намагається повести із собою, не залишайтесь осторонь — негайно телефонуйте 102.

Адже ви можете завадити трагічним наслідкам!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ