У Тернополі деякі складні проблеми вирішують дуже просто

0
941

Ще місяць тому на порталі «Відкрите місто» Олег Бойко порушив проблему щодо зупинки громадського транспорту по вулиці 15 Квітня у Тернополі.

Самої зупинки, як такої, там уже давно нема. Це швидше торговий ряд і для пасажирів залишили вузеньку смужку, на якій важко розминутися навіть двом людям. А що уже казати про години пік, коли пасажирів тут таки багатенько.

Не оминув увагою пан Олег і стан ринку за зупинкою. Відстань між кіосками там не більше 1 метра і у випадку якоїсь надзвичайної ситуації евакуація людей стане справжньою проблемою.

А ще там є пішохідний перехід. А вихід на нього з усіх боків закритий знову ж таки кіосками. Коли виходиш на дорогу нема змоги побачити чи не їде часом якийсь транспорт.

Нехай і не одразу, але на це звернення таки відреагували, відправивши його в “Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології”. І ось у цому управлінні дали таку відповідь: «На Ваше звернення повідомляємо, що управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології направлено звернення в управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради щодо наведення порядку навколо зупинки громадського транспорту «15 Квітня (до центру)».

Після чого повідомили, що проблему закрито. Ось так усе просто – з одного управління передали звернення в інше і цим вирішили проблему. А те, що на отій зупинці так нічого і не змінилося, це таке дрібниця. Адже головне не щось зробити, головне зробити вигляд, що відреагували.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ