У Тернополі на зупинці поставили однокімнатну квартиру (відео)

0
2673

img_5499У публікації «Не такі вже й довгі руки у тернопільського міського голови» сайту Про Те йшлося про зупинку громадського транспорту по вулиці 15 Квітня. Вона у жахливому стані, вірніше повністю відсутня. А завершувалася публікація словами: «Не йдеться, щоб ставити тут ще одну торгову точку, чи лавочки з під навісом. Достатньо кинути хоча б дві дошки, щоб пасажири мештів не бруднили. А то виходить, що Тернопіль не лише файне місто, а ще й велике село».

Чи то у міській раді дослухалися до нашого видання, чи так співпало, але взялися таки впорядковувати цю зупинку.

У листопаді управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради виділило на капітальний ремонт цього об’єкту 548 тисяч і ще 341 гривню. І почалася робота.

Але як почалася, так і закінчилася. Чи то грошей виділили замало, чи погода завадила. Щодо погоди, то в інших місцях файного міста ремонтні роботи продовжуються – бруківку успішно кладуть у багнюку. Щодо грошей, то за ці кошти у Тернополі можна придбати однокімнатну квартиру. А тут їх вистачило лише на кілька метрів бруківки, чотири пластини якогось пластику і трішки жесті замість даху. І стоїть щось дивне – здалеку ніби зупинка, зблизька – якесь посміховисько, без лавок і нормального доступу до громадського транспорту.

Тобто у Тернополі все, як завжди – ніби і намагаються щось робити, а до пуття довести не вдається. Якщо раніше пасажири могли, хоча б і по багнюці, але безперешкодно добиратися до дверей маршрутки, то тепер їм доводиться стрибати. Молодь легко дає собі з цим раду. А ось люди старшого покоління знову когось згадують незлим тихим словом. Матусі з візочками – це окрема розмова.

Якщо ж підсумувати виконану роботу, то все знову зводиться до кількох дошок. Тільки раніше їх не вистачало під ногами, а тепер на лавочці. Сподіваюся, що у бюджет наступного року уже заклали ще яких тисяч сто, щоб поставити крапку в історії із цією зупинкою.

Марко КЛЕВЕЦЬ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ