«Креатор-Буд» пропонує квартири у дуже затишному куточку Тернополя

0
262

Попри назву Новий світ цей мікрорайон є одним із найстаріших у Тернополі. Тут практично не побачиш багатоповерхівок. Тут тихо і затишно. Тут зовсім поруч Тернопільський став і парк імені Шевченка. І саме тут у третьому кварталі цього року компанія «Креатор-Буд» почала зведення житлового комплексу «GREEN LINE». У компанії запевняють, що уже через два роки тут повним ходом святкуватимуть новосілля.

Усі, хто придбає квартири у житловому комплексі «GREEN LINE», отримають комфортні квартири, з вікон яких можна буде побачити перлину Тернополя – став. У мешканців комплексу не буде проблем з паркуванням завдяки тому, що земелька ділянка тут достатнього розміру. І саме через це з часом цей комплекс стане справжньою зеленою лінією. А яскравий фасад лише підкреслить екологічність комплексу.

Але не лише цим вирізняється житловий комплекс «GREEN LINE». Тут запланований майданчик, який буде відповідати найвибагливішим вимогам – спортивні та ігрові атракціони. А довершать інфраструктуру комплексу вбудовані громадські приміщення.

Словом, якщо ви розумієтеся на справжніх цінностях, то житловий комплекс «GREEN LINE» саме для вас.

Детальнішу ж інформацію можна отримати на офіційному сайті компанії «Креатор-Буд» http://www.kreator-bud.com. Або ж у відділі продаж за адресою: м. Тернопіль, вул.. Листопадова, 1/3. Там вас радо зустрінуть з понеділка по п’ятницю з 8 до 17 години. Також можна отримати консультацію за телефонами (0352) 52-70-07, (050) 652-70-07. Чи надіславши листа на електронну пошту компанії – office@kreator-bud.comapartment,_ternopil@kreator-bud.com.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ