У затишному куточку Тернополя «Креатор-Буд» зводить елітний будинок

0
556

Уже в четвертому кварталі 2020 року у новий багатоповерховий будинок у провулку Галицькому почнуть заселятися люди. Усім, хто хотів би придбати квартиру у цьому затишному і спокійному місці, варто поспішити, адже кількість квартир тут обмежена. Воно і не дивно, цей комплекс можна віднести до еліт-класу.

Компанія «Креатор-Буд» вкотре доводить, що не просто будує житло, а робить це з душею. Кольорова гама будинку – жовті та оранжеві кольори, додасть яскравих кольорів для цього провулку.

Самі ж квартири з студійним плануванням уже мають засклені лоджії та балкони. Тут зручне транспортне сполучення і розвинута інфраструктура. Крім того «Креатор-Буд» створить двір з чудовим інтерактивним дитячим майданчиком. І він буде захищений від доступу автомобілів. Але власникам транспортних засобів хвилюватися не варто – вбудованих гаражів і парко місць вистачить для всіх.

Детальнішу ж інформацію можна отримати на офіційному сайті компанії «Креатор-Буд» http://www.kreator-bud.com. Або ж у відділі продаж за адресою: м. Тернопіль, вул.. Листопадова, 1/3. Там вас радо зустрінуть з понеділка по п’ятницю з 8 до 17 години. Також можна отримати консультацію за телефонами (0352) 52-70-07, (050) 652-70-07. Чи надіславши листа на електронну пошту компанії – office@kreator-bud.comapartment,_ternopil@kreator-bud.com.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ