Два роки тому у Тернополі випав аномальний сніг

0
209

Тернополянам гріх скаржитися на цьогорічну осінь. Загальне враження можуть зіпсувати хіба що короткочасні дощі. А ось два роки тому саме у ці листопадові дні Тернопіль опинився у сніговому полоні. Місто тоді практично паралізувало і продовжувалося це кілька днів.

Чиновники тоді запевняли, що у всьому винні аномальні снігопади. Адже у всіх містах випало по 30 сантиметрів снігу, а у файному місті удвічі більше. Щодо того, що комунальники виявилися не готовими до такого випробування, то дехто тоді натякнув, що частина провини лежить на пенсіонерах. Принаймні тодішній начальник управління житлово-комунального господарства Микола Лесів дорікнув старшим людям, що вони замість того, щоб брати лопати і йти чистити місто від снігу, сидять на диванах і висловлюють невдоволення.

Поки що сніг синоптики у Тернополі прогнозують аж у вівторок. А ось буде він аномальним чи ні, дізнаємося за кілька днів. Хочеться таки сподіватися, що наші комунальники зробили висновки з невтішних уроків і таки готові до будь-яких снігопадів.

Щодо аномальності то слово це після подій дворічної давнини міцно закріпилося у лексиконі тернополян. Взяти хоча б аномальні ціни на проїзд у громадському транспорті. До слова, таки вони стали також у листопаді. І як отой листопадовий сніг, протрималися не так уже й довго.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ