Жителі Тернопільщини, які втратили здоров’я на роботі, взяли участь у новому телевізійному проекті

0
195

Спільний проект управління ВД Фонду соціального страхування в Тернопільській області та телеканалу TV-4 стартує в суботу, 13 жовтня о 19.30.

Історія кожного з героїв спільного соціального проекту «Виклик долі» на телеканалі TV-4, пережита ними, передумана, та переказана нам щиро. Глядачі зможуть упевнитись у тих найважливіших складових на шляху особистих перетворень, які допомогли потерпілим на виробництві в Тернопільській області не зупинитись від моменту трагедії, а подолати відчай та проблеми. Всі вони подолали виклики долі, зневіру, параліч думок та прагнень, зовнішні та внутрішні застороги та невпевненість.

З ініціативи та за фінансової підтримки Фонду соціального страхування в області, журналісти TV-4 талановито виокремили посил для людей, з якими сталися нещастя: не втрачати віру в себе, силу духу, а брати приклад з таких життєвих історій. Щоби кожна людина, яка має інвалідність, була впевнена, що вона здатна на більше. Лікувалася, тренувалася, розробляла руки чи ноги, всіма силами старалася не залишитись безпомічною в чотирьох стінах, жила наповнено.

Цей соціальний проект і – про нас усіх. Про тих, хто у своїй щоденній роботі, спілкуючись з людьми, сильними духом, почали більше розуміти своє призначення і місію своєї душі. Адже дотикаючись до таких реальних історій людей з особливими потребами, починаємо з ними споріднюватись душами, стаємо і самі міцнішими та загартованішими до життєвих бур. І людянішими.

Дивіться програму «Виклик долі» на телеканалі TV-4 щосуботи о 19.30 , підтримуйте людей з особливими потребами, які не здалися на волю обставин.

13 жовтня дивіться першу історію єдиного з найемоційніших проектів на телеканалі “ТV- 4”.

Зоряна ЗАМКОВА

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ