Тернопільських чоловіків хочуть позбавити дуже спокусливого видовища

1
6138

Наша влада не перестає дивувати. І мова зараз не про вищі її ешелони, а про місцеву. Днями виконком тернопільської міської ради зібрався на засідання. Вирішивши усі нагальні міські проблеми, зайнялися ще й духовністю.

А місто у нас таки високодуховне. У нас же куди не вийдеш, там купол церкви видно. Ось тільки є одна річ, яка відволікає людей, особливо сильну половину людства від споглядання цих куполів. Мова йде про міні спідниці. А оскільки синоптики прогнозують, що тепло у файне місто таки скоро прийде, то тих спідниць, які інколи такими і назвати важко, на вулицях стане дуже вже багато.

Ось і вирішили наші чиновники якось з цим боротися. І прийняли рішення, що міні спідниці, починаючи з понеділка, можна буде носити лише, коли середньодобова температура буде 5 градусів морозу.

Жінок, яким таки захочеться продемонструвати стрункість своїх ніжок, будуть штрафувати. Сума штрафу від 5 до 10 неоподатковуваних мінімумів. Тут все залежить від довжини ніг і короткості спідниці. До слова, найбільше від цього рішення виграють працівники муніципальної поліції. Адже саме їм довірили проводити заміри отих довжин.

З 1 квітня, любі тернополяни…

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ