Карту тернополянина з травня зможуть отримати деякі іноземці

0
360

Іноземець, який проспіває пісню Братів Гадюкіних «Файне місто Тернопіль», має шанси отримати карту тернополянина. Про це сайту Про Те повідомили з достовірних джерел. Цією інформацією уже зацікавилися студенти-іноземці.

– Мій чоловік араб, – ділиться тернополянка Тетяна. – Він стоматолог. Іноді користується громадським транспортом. Особливо до вподоби – тролейбуси. Карта тернополянина була б якраз доречною. Це стереотип, що іноземцям у Тернополі тільки таксі подавай. Ми з чоловіком скромно живемо. А пісня “Файне місто Тернопіль” моєму Мейтану дуже подобається. Правда, деяких слів він не може збагнути, хоч і за роки навчання у нашому місті добре вивчив українську мову.

Наразі міська влада вирішує, хто з музикантів слухатиме виконання іноземців пісні Гадюкіних, де саме вони зможуть її заспівати і чи буде варіант прослуховування через інтернет. Адже організатори бояться відлякати іноземців чергами, тому схиляються до того, що відеозапис може спростити усім роботу. Детальніша інформація буде згодом.

З 1 квітня, любі тернополяни…

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ