Тернополянки шоковані цим рішенням міської ради

0
5737

285993_6Днями виконком тернопільської міської ради прийняв доволі суперечливе рішення. Суперечливе хоча б тому, що на все можна подивитися під різним кутом зору. Особливо, якщо дивитися є на що, але тебе цього видовища позбавляють.

Тернопіль – місто християнське. За кількістю церков на одну грішну душу він скоро потрапить у книгу Гіннеса. У школах, попри усі намагання деяких несвідомих громадян це заборонити, продовжують викладати церковну етику. І ось у цьому, сповненому духовності місті, деякі громадянки дозволяють собі носити міні-спідниці.

І нехай би собі носили. Але ж не у ці дні – дні великого посту. Ось і вирішив наш виконком трішки оцю справу заборонити. Відтепер і аж до закінчення посту, усіх тернополянок зобов’язали носити спідниці, які б прикривали коліна. А то оце видовище відкритих чашечок, а подекуди ледь і не цілого сервізу, заважає сильній половині файного міста думати про духовне і викликає винятково плотські бажання.

Порушниць штрафуватимуть. Сума штрафу – від 10 до 100 неоподаткованих мінімумів. Усе залежить від довжини, вірніше короткості спідниці. Таке рішення припало до вподоби не усім. Що цікаво, обурюються ним не лише жінки, а й деякі чоловіки.

Єдине, що тішить – до закінчення посту чекати не так вже й довго. І тоді на вулицях міста знову милуватимуть чоловічі очі своєю стрункістю гарненькі ніжки привабливих тернополянок.

З 1 квітня, любі тернополяни…

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ