Через карантин найстаріше радіо в історії людства в Івано-Франківську почне працювати із запізненням

0
250

З приходом весни, в усіх українських містах, і Івано-Франківськ тут не виняток, починає свою роботу найстаріше радіо в історії людства.

Його  працівників найчастіше можна побачити на лавочках у парках, скверах, біля під’їздів будинків. У народі його називають просто «ОБС» – Одна Баба Сказала.

Радіо це – сезонне. Взимку воно практично припиняє свою роботу. А як тільки трішки потепліє усі лавочки у місті займають «радіатори». Адже передавати новини по телефону – це зовсім не той смак, що при особистому спілкуванні.

Попри недолік сезонності, воно – найдостовірніше. Тільки на його «хвилях» можна точно довідатися хто, коли і з ким, курс валюти на завтра і скільки народних грошей той чи інший чиновник поклав до кишені. Однією з найпопулярніших передач є ретро-тема. Тут завжди розкажуть, при кому жилося краще.

А ще це радіо доволі демократичне. Щоб стати його «працівником», не потрібно ні відповідної освіти, ні дикції. Варто мати лише спеціальне посвідчення і трішки життєвого досвіду за плечима.

Найголовніше ж у цьому радіо – жити так, щоб не стати його персонажем.

Ось тільки цієї весни, через карантин, свою роботу воно розпочне значно пізніше. Через те багато жителів Івано-Франківська не зможуть довідатися хто з них наркоман, а хто ще хтось…

З 1 квітня, любі прикарпатці…

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ