Якби не Місяць, тернополяни взагалі б не бачили, куди йдуть

1
262

Подейкують, що у Тернополі вже на 18 вулицях і 50-ти пішохідних переходах поміняли ртутні лампочки на світлодіодні. Кажуть, що до кінця року економним освітленням ощасливлять ще мінімум 4 вулиці. Гарантійний термін таких ламп – 5 років. Якщо ж вона перестане світити раніше, то замінюватимуть її коштом виробника.

А ось на деяких вулицях міста люди готові навіть терпіти звичайні лампочки. Принаймні про це веде мову пані Світлана на сайті Тернопільської міської ради у рубриці «Питання-відповіді». Жінка розповідає, що на вулиці Подільській уже кілька днів повністю відсутнє освітлення. І темними зимовими вечорами, а також ночами і ранками, люди, які кудись прямують цією вулицею ,сподіваються, що хмари не закриють Місяць. Бо лише скупе світло цього супутника Землі і освітлює дорогу. Якщо ж його нема, доводиться орієнтуватися під світло автомобілів. А це, по-перше, аж ніяк не вихід, а по-друге, трішки небезпечно і для пішоходів, і для водіїв.

Пані Світлана просить якось вирішити цю ситуацію.

1 коментар

  1. Я памятаю гарний і цвітучий Тернопіль в часи москальських окупантів ,коли все світилося ,працювало і місто зраня водою” Зілами” мили .А тепер в темні часи Шеневмерлої то тільки Місяць світе і рідкі дощі літом то місто миють…..Моя знайома із Тернополля ,яка від голодного життя пару років назад сім’єю імігрувала( без віз) в РФ то аж плакала коли побачила як російське місто миється щоранку водою (ностальгія)….Все сволоцтво шеневмерлої чи добро інших націй пізнається в порівнянні……

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ