Хто у Тернополі готовий оголосити війну інопланетній цивілізації

0
309

Сайт Про Те повідомляв, що у парку імені Шевченка з’явилося зображення невідомої інопланетної істоти («У тернополян, які вірять в інопланетян, з’явилося місце для поклоніння»). Місцеві уфологи запевняють, що образ цей – нерукотворний. Але найбільше їх тішить, що прибульці одразу повідомили про мирні наміри.

А ось у Тернопільському об’єднанні парків культури і відпочинку поява зображення не втішила нікого. Там запевняють, що чи з мирними намірами, чи не дуже, але перш ніж об’явитися або прилетіти з якоїсь Альфи і Центаври, потрібно було спочатку узгодити з ними. А так –  найближчими днями докладуть усіх людських зусиль, щоб інопланетний образ більше не тривожив тернополян.

Багато ж хто запевняє, що робити цього не варто. Бо наступного разу, образившись, представники інопланетної цивілізації можуть відвідати наше місто і не з такими ж мирними намірами.

Попри це, тернополянам не варто поспішати хвилюватися. Можливо, це таки була разова акція і ми більше ніколи не побачимо інопланетних істот у наших парках. Якщо ж ні, то ми, принаймні, будемо знати, кого звинувачувати, якщо у місті розпочнеться якась чергова аномалія.

Марко КЛЕВЕЦЬ, блогер

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ