На що у Тернополі дуже суттєво підняли ціну

0
1085

Під час новорічно-різдявних свят Театральний майдан у Тернополі перетворюється на такий собі ринок. Людям це не дуже до вподоби, але кого б цікавила їх думка. А ось тепер, судячи з усього, стан справ перестає подобатися і підприємцям, які планують орендувати там місце.

Так, пані Ольга на сайті Тернопільської міської ради у рубриці «Питання-відповіді» цікавиться, чому орендну плату на МАФи підняли практично вдвічі. Навіть більше, жінка просить надати економічне обґрунтування такого зростання.

Я не економіст і не маю жодного стосунку до міської ради, але так, суто «на хлопський розум» чомусь думаю, що ціну підняли з тих же підстав, з яких підприємці підвищують вартість своїх товарів і послуг. Тобто варто трішки зрости мінімальній зарплаті, як дорожчає усе. А коли пенсіонерам накидають якусь «десятку» до пенсії, то ціни взагалі зриваються у галоп.

Тому шукати якусь логіку у подорожчанні будь-чого – в наших реаліях марна справа. Тут варто тішитися, що подорожчало лише у два рази, а не у всі три чи чотири.

Марко КЛЕВЕЦЬ, блогер

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ