Тернополянам розкажуть, як боротися з насильством у сім’ї

0
120
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

17 травня 2017 року, о 12.00 в Тернопільському прес-клубі (вул.Качали,3) відбудеться круглий стіл на тему «Насильство в сім’ї: шляхи допомоги», в рамках міні-проекту «Захист від насильства –це твоє право».

Сьогодні існує ряд труднощів у подоланні проблеми насильства в сім’ї: колізії в законодавстві, непоінформованість людей про допомогу, яку можна отримати і де саме, нескоординованість дій відповідних служб та установ. Наслідками є те, що нерідко конкретна сім’я або людина не можуть реалізувати своє право на захист від насильства.

Про те як вирішити наявні проблеми та надати сім’ям, де є випадки насильства ефективну допомогу  йтиметься  під час обговорення. До участі запрошені представники поліції, соціальних служб, громадські активісти.

Питання для обговорення:

Стан реалізації дій щодо попередження насильства в сім’ї в м.Тернополі.

Прогалини у законодавстві щодо взаємодії відповідних служб та установ у сфері попередження насильства в сім’ї на місцевому рівні.

Шляхи ефективної допомоги сім’ям в ситуації насильства в м.Тернополі.

Реалізація міні-проекту “Захист від насильства – це твоє право” здійснюється ГО “Молодіжний центр розвитку “МІСТ” у рамках проекту «Активні громадські дії на подолання гуманітарної кризи в Україні», що реалізує Громадська спілка «Освітній дім прав людини в Чернігові» при сприянні Національного фонду на підтримку демократії (NED).

Проект є частиною плану дій Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини».

Погляди розробників та виконавців міні-проекту не обов’язково збігаються з офіційною позицією Громадської спілки «Освітній дім прав людини в Чернігові» та Національного фонду на підтримку демократії (NED).

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ