Думки тернополянина про місце, куди не можна заходити чоловікам

0
1026

289108_2Нам з Аллою треба припудрити носики… Така фраза часто перериває світську бесіду за столом, коли чарівна частина людства інтригуюче піднімає свій стан й натякає на фізіологічну потребу. Але чи тільки фізіологія тут присутня?

Можливо жіноча вбиральня – це більш таємниче місце, ніж чоловіки собі уявляють, адже для нас це суто практичне приміщення, де можна справити потребу. Як кажуть в народі: «Зробив діло, гуляй сміло». Та от мені чомусь здається, що там є щось більше, недарма біля дамських кімнат дуже часто можна спостерігати «кілометрові черги»

Ваш покірний слуга озброївшись олівцем, ноутбуком і клаптем паперу, вирішив порозпитувати у всіх знайомих дівчат та жінок, що ж для них жіноча вбиральня….

У опитуванні  взяли участь близько 20 дівчат віком 19-35 років. Їх погляди щодо оформлення і бажаного вигляду жіночого туалету досить схожі. Основні вимоги – це освітлення, чистота, велика площа, приємний запах і наявність великого дзеркала (бажано у повний ріст). Схоже, що селфіманія у вбиральнях застрягла у головах наших дівчат всерйоз та надовго.

Також я зустрів багато побажань і зауважень, що будуть цікавими для наших рестораторів,  які, я думаю, люблять своїх клієнтів і будуть до них дослухатись. Отож до вашої уваги декілька тез…

  • Якщо у туалеті  чисто й приємно пахне квітами чи можливо присутній запах ванілі, то мені завжди приємно бути у такому закладі.
  • Добре було б, якби в наших ресторанах і кафе у жіночій вбиральні можна було б знайти засоби особистої гігієни, як це роблять у європейських країнах, інколи такі приємні сюрпризи можуть дуже допомогти.
  • Для мене хороше освітлення й дзеркало є у пріоритеті, адже поправити мейкап у темноті дуже важко.
  • Люблю, коли жіноча вбиральня має простір. Для мене це місце лаунж зони, де з легкістю можеш вирішити свої нагальні справи, чи просто поговорити по телефону, головне щоб під вухом ніхто і ніщо не шуміло.

Можливо представниці прекрасної статі не захотіли відкривати усіх секретів цього загадкового місця простому смертному мужлану, який лізе не в свою справу, але декілька цікавих відповідей я для себе знайшов…

Що ж таке жіноча вбиральня для жінки?

Як не крути, але у першу чергу, це суто практичне місце, яке дами використовують за цільовим призначенням. Але інколи це така собі фортеця, яка з легкістю може витримати облогу, або кімната очікування, де ти можеш зібратись із думками, трохи заспокоїтись і продумати план дій на вечір (особливо коли мова йде про побачення).

У нічних клубах завжди великі черги, бо дівчата ходять по двоє, щоб обговорити хлопця, який сподобався чи навпаки (тому хлопи не переживайте вашу персону не оминуть ), попліткувати чи банально поправити макіяж.

Наразі це лише крапля в морі, але був втішений привідкрити завісу для вас.

Цього разу я не робитиму жодних висновків, але лише натякну – хлопи, якщо під час посиденьок у ресторанах чи кафе ваша дама тікає від вас у вбиральню, то вам варто поміняти своє ставлення до неї.

P.S. Надзвичайно вдячний тим дівчатам, які допомогли мені написати таку статтю і поділились своїми думками. Якщо ви це читаєте, то знайте – ця стаття присвячена вам.

Микола Z

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ