Тернополянин пропонує мирно вирішити проблему автостоянки

0
290

21181-0Автостоянка на вулиці Миру – одне з болючих питань Тернополя. Мирослав Сергійович Загорський пропонує своє вирішення цієї проблеми. Відповідну петицію він зареєстрував сьогодні на сайті міської ради.

«Ситуація, яка створилася навколо стоянки по вулиці Миру, вимагає негайного вирішення з боку Тернопільської міської ради та особисто міського голови. В даний час орендарем земельної ділянки під автостоянкою та навколо неї є ТОВ “Акваріум-1”, представник якого 1 жовтня повідомив користувачів про припинення надання послуг, мотивуючи це фінансовими збитками, яке несе підприємство. Насправді, збитки “Акваріум-1” створює штучно – розширивши площу земельної ділянки за рахунок скверу майже вдвічі і одночасно вдвічі скоротивши корисну площу під стоянкою, розділивши її бетонними блоками, за якими більше шести місяців облаштований смітник та стихійний туалет. Замість двох безпечних виїздів в напрямку вулиці Дружби з порушенням чинних норм і правил був облаштований вкрай небезпечний для водіїв та пішоходів виїзд на вулицю Миру. Таким чином на автостоянці розрахованій на 120 автомобілів (для яких відсутні місця) знаходиться лише 50 авто, власники яких не в змозі оплачувати вирощування кущів та дерев у сквері та охорону смітника із ржавою спорудою.
В зв’язку з грубим порушенням умов оренди земельної ділянки (нецільове використання) та неефективним використанням вимагаємо розірвати договір оренди і на конкурсній основі надати ділянку для використання під автостоянку легкового транспорту мешканців та гостей Тернополя».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ