Чи перекваліфікується голова Тернопільської ОДА на слідчого?

2
329

323270898Реформа правоохоронних органів продовжується. Так, Хатія Деканоідзе, яка у нас є керівником поліції, а у Грузії була міністром освіти, нещодавно заявила, що наступного року на розвиток поліційного відомства виділять 27 мільярдів гривень.

А вже зараз йдеться про значне збільшення заробітної плати слідчих. Підняти її хочуть з 4 тисяч гривень до 10. Як прийнято у нас, зарплатню збільшують, щоб побороти корупцію.

На багатьох тернопільських сайтах з цього приводу почали висловлювати певне невдоволення. Мотивують це тим, що голова Тернопільської ОДА Степан Барна отримує за місяць біля 9 тисяч гривень. А голова ОДА ж відповідальний перед Президентом за розвиток краю.

Можливо я помиляюся, але мені здавалося, що голова ОДА відповідати повинен у першу чергу перед жителями краю, розвивати який його призначили. І чому ніхто не обурюється зарплатнею лікарів, журналістів, вчителів, продавців, офіціантів, комунальників тощо?..

Якщо ж Степана Барну не влаштовує рівень його зарплатні, він може стати слідчим. Як запевняє все та ж Хатія Деканоідзе, у поліції запускають велику освітню програму для їх підготовки.

Марко КЛЕВЕЦЬ

2 КОМЕНТАРІ

  1. У влади зараз одна головна біль, як протриматися і заробити. А заробити не мало не багато, а зробити землю товаром. Ви погляньте, що ми маємо з орендарями. Люди повіддавали паї, а взамін. Так аби з голоду не вмерти. Землі виснажені. Для підживлення добрива дорогі, сівозміни ніхто не витримує. А уявіть, коли вини куплять ті землі то що нас чекає. І як вони “дипломатично” агітують на тему знаття мараторію на продаж землі. “Прийде інвестор, дасть гроші, а гроші не малі”… І так масно брешуть. А що ви самі своїми руками зробили? А я скажу вам, – покупляли собі позашляховики бо доріг таких як треба немає. Нема господаря. … чи розуму бракує?

  2. пане Остапе. 1 те 1 1нше. нема н1 розуму н1 господаря. Коли скидали незаконно Януковича. яким в1н не був. я просила. вмовляла вс1х не робити це беззаконня. бо т1. хто прийшов по беззаконню не будуть його притримувавтися. 1 що вийшло? Звинувачують людей на сход1. що вони сепаратисти. Та вони не захот1ли просто щоб ними така сволота керувала.От подив1ться. шановн1. х1ба нема на Укра1н1 грамотних розумних людей. котр1 б могли нею керувати. Так н1. набрали грузин. набрали Бог зна кого. американц1в. прибалт1йц1в. Що сво1х серед 45 млн нема? А це все зроблено, щоб Укра1на розпалась на частини та д1сталась американцям 1 вони тут керували. А тим придуркам. котр1 актив1стами називаються. 1 маси безголових. котр1 1х п1дтримують, нав1шали лапши на вуха. що вони Рос11 потр1бн1. А т1 1д1оти1 справд1 в1рять. Шукають. щоб 1х утримувала то Польща. чи Австр1я. чи Н1меччина. Самим треба за себе дбати. а не шукати дурних хто тоб1 щось дасть. Н1хто за так н1чого не дасть. 1 я дуже п1дтримую автора статт1.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ