Чиновники тернопільської міської ради і на свято їздять, як на роботу

0
385

3p_auto-3Подейкують, що у цивілізованих країнах чиновники практично усіх рівнів на роботу добираються громадським транспортом. Кому ж не до вподоби тиснява, той користується велосипедом. Ми тільки рухаємося у напрямку «цивілізації» і то дуже повільно. Тому наших і, зокрема, чиновників тернопільської міської ради ми ще не скоро побачимо у переповнених тролейбусах чи маршрутках.

Тим більше, що в окремих випадках їм дозволяють користуватися службовим транспортом не лише у робочий час. Так, 25 серпня на сайті тернопільської міської ради з’явилося розпорядження міського голови «Про використання службового автотранспорту».

«Дозволити експлуатацію службових автомобілів Тернопільської міської ради у вихідні та святкові дні, з видачею шляхового листа та пального», – йдеться у цьому розпорядженні. А позбавили законного вихідного службові автомобілі заради того, щоб заступники міського голови та начальники управлінь змогли взяти участь у «загальноміських заходах з нагоди святкування Дня Незалежності України і Дня міста Тернополя».

До цієї ситуації варто поставитися з розумінням. Якби якийсь із заступників чи начальників раптом не відвідав котрий-небудь загальноміський захід, тернополяни б цього просто не пережили. А якби чиновники спробували добратися до цього заходу громадським транспортом, то цього б не пережили самі чиновники.

Єдине, чого не можу зрозуміти – День Незалежності відмічали 24 серпня, а розпорядження опублікували наступного дня. Невже комусь у таке велике свято таки довелося обійтися без службового автомобіля і трішки натрудити ноги?

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ