Сергій Надал: Тернопільська ВО Свобода і партія «Порядок. Відповідальність. Справедливість» це об’єднання справжнього патріотизму і справжнього професіоналізму

0
97

Команда місцевих професіоналів об’єдналась у партію «Порядок. Відповідальність. Справедливість» і підтримала курс Сергія Надала. 

Хто входить у команду «Порядок. Відповідальність. Справедливість»?

У минулі вихідні відбулися партійні збори політичної партії «Порядок. Відповідальність. Справедливість»». Партії професіоналів та господарників, які об’єдналися для підтримки курсу діючого мера Тернополя Сергія Надала. Делегати зборів висунули кандидатів до міської та обласної ради. Також «Порядок. Відповідальність. Справедливість» офіційно підтримала кандидатуру Сергія Надала на виборах міського голови.

Партія «Порядок. Відповідальність. Справедливість» об’єднала справжніх професіоналів Тернополя. Це керівники ОСББ, комунальники, керівники навчальних і медичних закладів, професіонали із досвідом малого і середнього бізнесу, ветерани АТО та волонтери. Найперше їх об’єднав Тернопіль. Вони бачать динамічний позитивний розвиток нашого міста і бажають, щоб цей процес продовжувався. Тому підтримують політику діючого мера Сергія Надала.

Кандидати у депутати від партії «Порядок. Відповідальність. Справедливість» протягом багатьох років спільно працювали разом з Сергієм Надалом, є його друзями та колегами.

Міський голова Тернополя про партію «Порядок. Відповідальність. Справедливість»

Сам міський голова Тернополя підтримує партію «Порядок. Відповідальність. Справедливість» та бачить її велику перспективу в новій міській раді, хоча сам націоналіст та висуванецб Свободи.

«Порядок. Відповідальність. Справедливість» – це справжня команда позитивних змін. Команда розвитку Тернополя. Я знаю цих людей, з багатьма з них працюю. Це професіонали. Вони не словами а багаторічною щоденною працею розвивали Тернопіль. Очікую, що ця команда дозволить різко підвищити рівень депутатського корпусу. І ми будемо працювати значно ефективніше. Це важливо, оскільки ми не можемо собі дозволити розкоші витрачати час на популізм чи пустопорожнє критиканство», – заявив під час виступу на партійних зборах Сергій Надал.

Якою буде майбутня міська рада Тернополя?

Також мер Тернополя поділився власним баченням, якою він бачить майбутню міську раду Тернополя.

«Як на мене, то найкращим результатом місцевих виборів мала би стати перемога і коаліція партій ВО “Свобода” і “Порядок. Відповідальність. Справедливість” у Тернопільській міській раді. Об’єднання справжнього патріотизму і справжнього професіоналізму – це буде наша відповідь на виклики сьогоднішнього дня. “Порядок. Відповідальність. Справедливість” та “Свобода” – це господарська та політична основа швидкого ефективного розвитку Тернополя», – підсумував Сергій Надал.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ