Тернопільські «патріоти» п’ють пиво під «живий» шансон (фото)

1
785

IMG_8394Вештався вчора містом замість того, щоб копати бараболю. І під закладом з претензійною назвою «Файне місто» запримітив цікавого персонажа. Такий собі гітарист-акомпаніатор. І нічого, що виглядає чоловік досить колоритно – у наш час кожен виглядає так, як хоче або як може собі дозволити. Справа у тому, що у його репертуарі винятково шансон. А поруч сидять молоді люди, пиво п’ють, смаколиками всілякими загризають. І нічого. Не заважає їм чужинська музика. А вони ж усі як один – патріоти. Хіба може бути по іншому у Тернополі?

І що з того що заборонили отой шансон у громадському транспорті. Він же не у маршрутці чи в тролейбусі «ісполняет». У центрі файного міста. Під закладом, до якого, подейкують, має стосунок цілий народний депутат України. Він – собі «Мурку» наспівує. Патріоти –  пиво п’ють зі смаколиками. Ідилія.

Марко КЛЕВЕЦЬ

1 коментар

  1. Марку, я знаю того чоловіка. він наркозалежний уже 30 років і його дружина також. Напрочуд охайний і розумний у розмові. вміє він і українські пісні. Адже мешкає він у Теребовлі, і туди доїжджає потягом. Там часом також співає. Чоловіки йому якось звернули увагу, чи не може він вичити українську. і він тут же заспівав про маму та криницю. А отже він пробує те, що вміє краще чи хоче сам, а компанія або слухає, або ні. Значить на той момент там сиділи люди, яким то все було або до вподоби, або байдуже. До речі він не навязливий і не просить, просто йде собі та співає, чи ось так сидить, як і багато музикантів молодих. А хто хоче кидає гроші. ніколи не чула від нього дайте чи поможіть!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ