Нардеп з Тернопільщини шукає собі помічників

0
291

1448528052_oleg_barna_650x410Безробіття – одна з найсуттєвіших проблем нашої країни. Це з одного боку. З іншого ж – робота ніби і є, але платять за неї такий мізер, що й з дивану вставати не хочеться.

Якщо ж хтось хоче нічого не робити і отримувати за це гроші – може записатися на курси Центру політичної освіти. Там готують помічників народних депутатів. Щоправда, перш ніж почати допомагати, доведеться трішки стратитися – вартість курсу майже 3000 гривень. Зате за ці гроші можна отримати екскурсію коридорами Верховної Ради, селфі з народними депутатами і сертифікат. Але у програмі курсів не лише розваги. Доведеться ще й відвідувати лекції.

Якраз завтра на трибуну перед майбутніми помічниками вийде народний депутат від Тернопільщини Олег Барна. Олег Степанович – голова підкомітету з питань контролю за дотриманням законодавства у сфері запобігання та протидії корупції юридичними особами.

Так що тернополянам варто поспішити. Хто до завтра встигне оплатити навчання, зможе не тільки почути захоплюючу лекцію, а й отримати шанс у майбутньому стати помічником якогось народного депутата. А ви ж самі розумієте, що робота ця «не бий лежачого».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ