Чотири з половиною чудодійні зцілення в українських в’язницях

0
250

Наші можновладці лікуються переважно за кордоном. А даремно. У нас є установа, в якій швидко і безболісно ставлять на ноги будь-якого хворого. І, головне, державним коштом.

Микола Рудьковський10 лютого 2008 року заарештували Миколу Рудьковського, екс-міністра транспорту. До залу суду Миколу Миколайовича привезли прямо з лікарняної палати. Чоловік настільки погано себе почував, що супроводжували його дві швидких.

Хоча за кілька тижнів до того він за державні гроші відвідав Париж і то не сам, а у компанії привабливої блондинки. У французькій столиці Рудьковський на здоров’я не скаржився і до лікарів не звертався.

Стіни в’язниці Микола Миколайович залишав в інвалідному візку. Що не завадило йому досить швидко змінити Олександра Мороза на посту лідера Соціалістичної партії і стати народним депутатом.

Вісім років минуло з того часу, але Рудьковський більше ніколи не відчував потреби у медичному нагляді.

Юрій ЛуценкоПодейкують, що одним з ініціаторів арешту соціаліста був тодішній міністр Внутрішніх справ Юрій Луценко, який таким чином намагався відвернути увагу від своєї персони. Не вдалося.

Юрій Віталійович також опинився за гратами. І тут у здорового ще напередодні чолов’яги, печінку якого у франкфуртському аеропорту від надміру алкоголю рятували посилені наряди німецької поліції, знайшли такий букет хвороб, що мова йшла швидше вже про вінок.

Панкреатит, тахікардія, цироз, цукровий діабет – і це все про нього. Не людина, а мрія патологоанатома. А потім Майдан, амністія і Луценко, сповнений сил і енергії, засновує Третю республіку, очолює спочатку фракцію «Солідарність» у парламенті, а тепер і генеральну прокуратуру. Хоча як він з хворою печінкою планує працювати у цій установі – велике запитання.

Юлія ТимошенкоЮлію Володимирівну Тимошенко на трибуну Майдану привезли в інвалідному візку. Стан «вічної опозиціонерки» був настільки важким, що від неї відмовилися вітчизняні ескулапи, а німецькі лише розвели руками: «У гіршому випадку – інвалідність, в кращому – українці будуть казати про неї лише хороше або нічого».

І ото її «любі мої», промовлене тихим голосом, звучало, як прощальна промова. А гляньте-но на неї сьогодні. Так добре Тимошенко не виглядала ще ніколи у житті. Керівники провідних спа-салонів світу задають їй лише одне запитання: «Як?». На що вона з посмішкою відповідає: «Персонал харківської виправної колонії творить справжні дива».

Ігор МосійчукЗ нардепом від радикалів Ігорем Мосійчуком однопартійці попрощалися практично одразу після арешту. Ляшко навіть священика привів,  щоб той встиг висповідатися. Але дзуськи. Кілька місяців на державних харчах, правильний режим – і схудлий на добрих три десятки кілограмів Мосійчук знову рветься до бою, готовий блокувати трибуну і підхопити вила,  як тільки рука Олега Валерійовича втомиться ними розмахувати перед носом у переляканих корів.

КорбанЗараз відновлювальні процедури у в’язниці отримує Генадій Корбан. Також стан здоров’я такий, що не позаздриш. Але всі болячки соратника Коломойського як рукою зніме,  як тільки перед ним відчиняться двері в’язниці.

Бо така вже це цікава установа, що приходять туди майже смертельно хворі, а виходять здорові,  помолоділі і готові до нових звершень і посад.

Марко КЛЕВЕЦЬ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ