Юлія Тимошенко: Моя місія – змінити стару систему

0
23

Запровадження нової системи управління країною, у якій кожен буде рівним перед законом, а відповідальність за його порушення буде невідворотною – це місія нового Президента України.

Таке переконання Юлія Тимошенко висловила під час програми «Свобода слова» на ICTV.

За словами Юлії Тимошенко, вибори – це шанс і право людей змінити чинну владу на команду, яка запропонує кардинально інший порядок ухвалення рішень, а не просто змінить прізвища на посадах.

Вона нагадала про скандал із викриттям брудних оборудок з обкрадання армії, в яких були залучені фірми президента і його бізнес-партнери, а на вершині корупційної піраміди був сам Петро Порошенко. Юлія Тимошенко обурилась тим, що притягти винних до відповідальності виявилося неможливим.

Юлія Тимошенко запевнила: після виборів новий глава держави змінить цю машину влади і ні в кого не буде імунітету, недоторканності: ні в президента, ні в суддів, ні в силовиків.

«Коли вони знатимуть, що відповідатимуть в ту саму хвилину, як порушили закон, тоді країна почне жити. Закон працюватиме, тому що вся система буде так налаштована», – наголосила кандидат у Президенти.

У новій системі управління країною, яка буде ухвалена демократичним шляхом – через референдум, народ не буде зайвим і кожен за все відповідатиме перед законом.

«Якщо ми це зробимо, ми матимемо Україну, яка покаже свою силу в глобальному просторі», – зазначила Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко запевнила, вихід є і він в наших руках. Ініційований нею та розроблений з кращими фахівцями країни Новий курс – покроковий план розвитку України – допоможе реалізувати зміни і відродити нашу державу.

«Я викладусь, щоб цей шанс залишити країні та реалізувати Новий курс у короткі терміни. Для цього потрібні і зусилля всієї нації. Я хочу, щоб ми нарешті почали жити гідно», – підсумувала Юлія Тимошенко.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ