Тільки новий Президент знизить тарифи для людей, – Юлія Тимошенко

0
68

Кандидат на пост Президента Юлія Тимошенко провела у Львові в межах свого передвиборного туру велелюдний мітинг. На зустріч із нею прийшло близько 15 тисяч громадян.

Юлія Тимошенко вкотре наголосила: завдання нового президента – повернути газ власного видобутку на потреби населення і бюджетної сфери та виконати рішення суду, встановивши обґрунтовану ціну на газ.

За її словами, тарифи – це також податок, за допомогою якого влада збирала з людей неймовірні кошти. Зокрема, те, що ціни на газ, які були встановлені постановою уряду (№ 315 від 2016 року), є завищеними, визнав Окружний адміністративний суд м. Києва. Це рішення підтверджує обґрунтованість претензій Юлії Тимошенко до Кабміну.

Саме тому, запевнила Юлія Тимошенко, після виборів новий президент має встановити справедливу ціну – вдвічі нижчу за сьогоднішню.

«Якщо підняти з-під землі газ, доставити до оселі людини, заплатити податки та залишити газовій галузі 30% прибутку для розвитку, ціна становить 3,5 грн за кубометр, а не 8,55, як зараз», – пояснила вона.

Юлія Тимошенко переконана, що зараз настав час припинити це знущання мафії над людьми, і  нагадала: чинна влада запланувала ще підняти тарифи з 1 травня на 15%, а з грудня – на 25%.

Усі необхідні кроки для покращення життя людей, що Юлія Тимошенко втілить в життя, чітко визначені у Зобов’язанні, яке вона підписала перед кожним громадянином України.

«Я маю політичний досвід і ніколи не візьму зобов‘язання, які я не буду здатна виконати», – наголосила кандидат у Президенти.

Юлія Тимошенко також наголосила на тому, що 31 березня – це не просто вибори президента, це для України та для всіх нас унікальний шанс вийти з руїни і стати на шлях розвитку та становлення.

«Я прошу вас відчути цей історичний момент!» – підсумувала вона.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ