На виборах Президента лідирують Зеленський, Тимошенко і Порошенко, – опитування

0
190

18,3% респондентів, опитаних центром соціальних досліджень “Софія”, готові проголосувати за артиста Володимира Зеленського, 15,4% – за лідера партії і голову фракції “Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” у Верховній Раді Юлію Тимошенко, 12,1% – за діючого главу держави Петра Порошенка на виборах Президента. – повідомляють Українські новини.

Про це свідчать результати опитування, передають Українські Новини.

Так, серед тих, хто збирається голосувати, 11,2% віддали б голос за співголову міжфракційного об’єднання “Опозиційна платформа – За життя” у Верховній Раді Юрія Бойка, 6,4% – за лідера партії “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка, 4, 3% – за лідера Радикальної партії Олега Ляшка, 2,5% – за позафракційного депутата Ради, лідера партії “Наші” Євгена Мураєва, 2,1% – за мера Львова, лідера партії “Об’єднання” Самопоміч “Андрія Садового.

Решта кандидатів набрали б менше ніж 2% голосів.

Також 3,1% не підтримали жодного з кандидатів, 12,4% – не змогли відповісти.

Опитування проводилося з 20 по 26 лютого.

Було опитано 2 012 повнолітніх жителів у всіх областях України (на підконтрольній території) методом особистого інтерв’ю.

Статистична похибка вибірки не перевищує 2,2%.

Як повідомляли Українські Новини, у грудні, згідно з соцопитуванням, на виборах Президента лідирували Тимошенко, Зеленський і Бойко.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ