У Тернополі створять заводи на 600 робочих місць

0
184

Світовий виробник текстилю запускає виробництво у Тернополі

  • Головне

Бельгійська група компаній “Монкс Інтернешнл” розпочне у Тернополі виробництво тканин для меблевої промисловості та пошиття наматрацників.  Компанія має заводи в Бельгії, США, Чехії, Китаї, Індії та інших країнах і володіє 12 світовими брендами. Продукція продається у 60-ти країнах світу. На першому етапі реалізації проєкту планується створити 150 нових робочих місць з конкурентною оплатою праці. Надалі виробник планує збільшити цю кількість до 500-600 робочих місць. Проєкт сприятиме приходу нових інвесторів у наше місто.

  • Цитата

“Розвиток економіки та залучення інвестицій в громаду є пріоритетом у нашій роботі. Це робочі місця з гідною оплатою для тернополян, сплачені податки, вкладення у розвиток міської інфраструктури і формування позитивного іміджу міста. Ми працюємо так, щоб вітчизняні та іноземні інвестори були задоволені умовами ведення бізнесу. Ми зацікавлені, щоб у Тернополі було добре інвестору, а тернополяни отримували нові можливості для розвитку у себе вдома. Сьогодні ми з радістю вітаємо нових інвесторів у Тернополі – відому транснаціональну компанію Монкс Інтернешнл, яка має заводи в Бельгії, США, Чехії, Китаї, Індії та інших країнах і володіє 12 світовими брендами”, – розповів Сергій Надал.

  • Деталі

Менеджерка з розвитку проєктів компанії “Монкс Інтернешнл” Крістел Бішоп відзначила перспективність співпраці з Тернополем.

“Ми дуже раді працювати у Тернополі і сподіваємось на подальшу плідну співпрацю. Одна із наших 12 міжнародних компаній спеціалізується на виготовленні текстилю, тож у Тернополі вироблятимуть нитки для прядіння, що йтимуть на експорт. Як тільки бізнес успішно запрацює, то в наших планах побудувати у вашому місті новий завод. Адже тут ми маємо усю необхідну підтримку для роботи”, – зазначила представниця “Монкс Інтернешнл”.

  • Нагадаємо
  • Реалізація проєкту індустріальний парк “Тернопіль” розпочалася у серпні 2018 року. Тоді міський голова Тернополя Сергій Надал публічно заявив про наміри виділити 15 гектарів землі промислового призначення, підвести комунікації, облаштувати під’їзні дороги.
  • 28 квітня 2021 року підписано угоду про довгострокову оренду виробничих площ площею 6500 кв.м. і вже в червні-липні планується відкриття першої черги ткацької фабрики та фабрики з пошиття наматрацників провідних світових брендів. В рамках реалізації першої черги виробництва планується створення біля 150 робочих місць, а в подальшому – 500-600 робочих місць. Проєкт стане першим великим виробництвом в рамках реалізації концепції індустріального парку “Тернопіль”.
  • Залучення та супровід інвесторів здійснює команда Агенції регіонального розвитку в Тернопільській області спільно з Тернопільською міською радою.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ