Сергій Надал робить все, щоб у Тернополі не було “червоної зони”

0
129

У місті проводять масові тестування організованих колективів та вживаються усі необхідні протиепідемічні заходи, однак збереження нормального життя залежить від кожного з нас

Головне. У Тернополі вживають додаткових заходів для уникнення потрапляння у “червону зону”. Зокрема, за ініціативою міського голови Сергія Надала, проводять масові тестування усіх організованих колективів для вчасного виявлення і локалізації інфекції. Про це повідомив Сергій Надал.

Дослівно. “У сусідніх областях епідемічна ситуація залишається складною. Росте кількість хворих. Тому ми додатково проводимо масове тестування усіх організованих колективів. Працюють мобільні бригади. У разі виявлення хворих, оперативно локалізуємо джерело і надаємо необхідну допомогу. Усі заходи спрямовані на уникнення потрапляння Тернополя до “червоної зони”, – повідомив Сергій Надал.

Деталі. Міський голова наголосив — важливо зберегти у Тернополі нормальне життя.

“Завдання кожного тернополянина — зробити все можливе, щоб місто працювало. Від цього залежить добробут кожного і добробут всієї нашої громади. Тому я ще раз наполегливо прошу усіх серйозно ставитися до застережень лікарів. Носіть маски. Використовуйте антисептики. Уникайте масових скупчень людей і відкладіть різні святкування. Тим самим ви збережете життя та здоров’я Ваших близьких і допоможете усім нам спільно нормально пройти цю хвилю пандемії без додаткових обмежень”, – наголосив Сергій Надал.

Очільник Тернополя також нагадав, що правоохоронні органи мають слідувати за дотриманням протиепідемічних заходів.

“Правоохоронці мають право попереджати і штрафувати за порушення протиепідемічних правил. Йдеться про спільне благо”, – зауважив Сергій Надал.

Нагадаємо. У кількох обласних центрах Західної України, зокрема у Чернівцях, Івано-Франківську, Львові, Ужгороді, пройшли акції протесту підприємців, змушених припинити свою роботу через потрапляння до “червоної зони” пов’язаного з перевищенням порогових рівнів захворювання на коронавірусну хворобу.

У Тернополі підприємства продовжують працювати з дотриманням протиепідемічних заходів.

У свою чергу, на останньому засідання міського штабу щодо боротьби з коронавірусом, запропоновано не закривати заклади громадського харчування. Лише через тиждень, з покращенням погодних умовах, кафе та ресторани будуть працювати лише на літніх майданчиках та на виніс.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ