Сергій Надал зміг довести урядовцям, що тернополяни вміють відстоювати свої права, а Тернопіль не «червона зона»

0
97

Важливо

Попри те, що уряд знову загнав Тернопіль у «червону зону», у місті продовжується звичне життя. Звичайно, з посиленими епідеміологічними заходами безпеки. Працюють підприємства, магазини та ринки, люди ходять на роботу і отримують зарплату. Тернополяни мають змогу пересуватися громадським транспортом. Діти ходять у школи та дитячі садки. Тернополян не примусили знову сидіти у чотирьох стінах без грошей. І пряма заслуга у цьому міського голови Сергія Надала, якому вдалося захистити Тернопіль від непрофесійного столичного уряду.

Тернополян не змусять знову сидіти у 4 стінах без грошей

В урядових планах, про які відкрито заявляли міністри, було введеннях у містах та регіонах, де запроваджувалася «червона зона», жорсткого карантину на рівні квітня 2020 року. Тобто з закриттям підприємств, магазинів, ринків, шкіл, садочків. З забороною не лише масових заходів, а й прогулянок в парках. Тобто люди мали знову сидіти у чотирьох стінах без доходів і без можливості дихати свіжим повітрям.

Однак публічна позиція міського голови Тернополя призвела до перегляду цієї сумнівої практики. Сергій Надал відкрито опонував і аргументовано відповів на такі плани уряду. Тернопіль дотримувався і буде дотримуватися епідеміологічних вимог, однак людей ніхто не змусить знову закрити вдома, а економіка має працювати. Бо боротьба з коронавірусом – це не лише медицина, а й економіка.

Коли всі міста «дали задню», Сергій Надал продовжив боротися

Коли решті міських голів України «дали задню», погодилися закрити школи, Сергій Надал був принциповим до кінця. І це дало позитивні результати не лише для Тернополя, а й для України.

Уряд змінив критерії внесення міст до «червоної зони». Тепер, навіть якщо місто у «червоній зоні», карантинні умови узгоджуються з місцевим штабом боротьби з коронавірусом. Тобто повернення до карантину квітня 2020 року вже не можливо у принципі. Так Сергій Надал захистив не лише Тернопіль, а й всі українські міста.

Україні більше шкоди приносить непрофесійний уряд а не коронавірус

«Нам всім треба берегтися. Ми маємо звикнути жити з вірусом, він насправді небезпечний. Всі мають дотримуватися всіх заходів безпеки. Але вірус не може заморозити життя міста, а непрофесійний уряд, прикриваючись вірусом, економіку Тернополя», – заявив у своєму виступі міський голова Тернополя Сергій Надал.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ