На Тернопільщині поліцейський начальник вимагав хабар

0
1681

За процесуального керівництва прокуратури Тернопільської області слідчими Територіального управління ДБР, розташованого в місті Львові, спільно з працівниками Тернопільського управління ДВБ НП України та Управління СБ України в Тернопільській області викрито начальника сектору реагування патрульної поліції одного із районних відділів ГУНП на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

За версією слідства, поліцейський вимагав та отримав від жителя районного центру 300  доларів США за вплив на вирішення питання працівниками Територіального сервісного центру РСЦ МВС України в Тернопільській області про успішну здачу екзаменів та отримання посвідчення водія.

Особу затримано особу в порядку ст. 208 КПК України та  повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 369-2 КК України. До суду подано клопотання про обрання їй запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ