У Тернополі в чоловіка, який хотів влаштуватися на роботу, вимагали 2400 доларів

0
87

2 400 доларів США за допомогу у працевлаштуванні – на Тернопільщині при отриманні неправомірної вигоди викрито інспектора відділу служби надзвичайних ситуацій

Під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури  викрито головного інспектора відділу запобігання надзвичайним ситуаціям районного управління ГУ ДСНС України в Тернопільській області під час одержання ним неправомірної вигоди в сумі 2 400 доларів США ( ч.3 ст. 368 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що посадовець спільно з іншими службовими особами ГУ ДСНС України в Тернопільській області  вимагали у місцевого жителя  неправомірну вигоду в сумі 2 400 доларів США за працевлаштування в підрозділах УДСНС в Тернопільській області та подальше переведення на роботу до Тернопільського районного управління ГУ ДСНС України в Тернопільській області. Службовця затримано під час одержання грошей. Вирішується питання щодо повідомлення йому підозри  та обрання міри запобіжного заходу, а також встановлюються інші особи причетні до цього злочину.

Заходи з викриття правопорушника проводились за оперативного супроводу працівників УСР в Тернопільській області ДСР НП України.  Розслідування ведеться  слідчими третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Тернополі) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові.

Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ