Тернополяни дуже дотепно відповіли народному депутатові Киві

0
254

Днями один народний депутатик, який дуже любить під час засідань Верховної ради, чухати місця, які у пристойному товаристві не демонструють, щось там патякав про колиску.  Якщо точніше, то товариш Ківа, а мова саме про цього діяча, назвав Львівщину колискою українського нацизму.

На таку заяву не могли не звернути увагу і представники Тернопільщини. Бо як же це так, Львівщина колиска, а Тернопільщина тут ні до чого?

І ось Голова Тернопільської обласної організації «Української Галицької партії» на своїй сторінці у Фейсбук опублікував допис, який назвав «Тернополяни пишуть листа Киві».

В літо 2020-те ти, чортів сину, дозволив собі обізвати Львів, а з ним і усю Галичину, “колискою нацизму”…

То ж пора тобі, люцифера брате, відкрити очі на те, що Галичина насправді є колискою українського націоналізму! А націоналізм – то є не що інше, як дієва і жертовна любов до своєї землі!!! А Галичина – то і Львів, і Івано-Франківськ, і Тернопіль!

Знай, внуку гаспида самого, що нацизм і націоналізм, це, як мовлять у славному Кочубіїві, дві великі різниці! Знай, що, наприклад, ми, тернополяни, пишаємось нашими славними земляками-націоналістами: Ярославом та Славою Стецьками, Дмитром Клячківським, Ярославом Старухом, Осипом Дяківим, Омеляном Польовим, Іваном Гавдидою і тисячами інших Українських Героїв!

І не сумнівайся в тому, що ми, нащадки Славних Лицарів, не дозволимо нікому, а, особливо, кремлівським посіпакам з медведчуківської опзж, плямити ні честі, ні гідності славної Галичини і соборної України!

…Так тобі ми відвічаєм,
А числа не знаєм,
Бо ми ваші побєдоносія
Давно зневажаєм…
Місяць наш — тепер на небі,
День — той самий, що у вас.
За цим словом, вражий киво,
Поцілуй десь моцно нас!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ