Дорожники Тернопільщини усі сили кинули на боротьбу із стихією

0
247

20160205013721Про циклон, який насувається на Україну, повідомлялось чи не у віх засобах масової інформації. Інтенсивні опади у вигляді снігу розпочались ще в суботу 12 листопада. У Службі автомобільних доріг області за декілька днів до прогнозованого циклону обговорили попередній план робіт, тому до негоди шляховики були готові.

За останню добу на дорогах області працювало і продовжує роботу 162 одиниці техніки та 350 шляховиків, у тому числі залучено потужну техніку сторонніх організацій – ТзОВ «ТехноБудЦентр» та ТзОВ «АваксПроф».

«Техніка працює цілодобово без перепочинку,  основні  напрямки доріг залишаються відкритими для легкового транспорту, рух вантажних авто обмежено», – зазначив начальник Служби автомобільних доріг області Богдан Юлик.

Найскладніші ділянки доріг державного значення, де періодично ускладнюється проїзд через значні опади, сильні пориви вітру та замети снігу, – це напрямок Хмельницького поблизу населених пунктів Романове Село, Кам’янки; Теребовлянський напрямок – об’їзна Мишкович, Кровінка; Івано-Франківський напрямок – Доброполе, Струсів.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області звертається до всіх водіїв з проханням без нагальної потреби не виїжджати у дорогу. Якщо ж поїздку перенести чи відмінити неможливо, – бути уважними та обережними, дотримуватись правил дорожнього руху,   враховувати всі наслідки стихії та мати при собі запаси їжі та палива в баку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ